Adventskonkurrence #2

08.12.2013 af: Tine Kategori: Baby, Konkurrencer, Snik snak

Tak for den fine tilslutning til første adventskonkurrence. Min lille nissepige har udtrukket en vinder af de smukke øreringe, og det blev søde Ann. Stort tillykke.

Hvis du vil deltage denne gang og vinde en sød hjertehalskæde og tilhørende øreringe, så læg en kommentar til dette indlæg inden søndag den 15/12-13

Jeg har ikke så mange kloge ord at sige i dag. Denne uge har været meget præget af sygdom, og det kulminerede i dag, da vi måtte tilbringe et par timer i isolation på børneafdelingen. Anton havde antageligt fået skoldkopper, men jeg synes det så helt forkert ud, og vi kørte derfor til lægevagten i morges. Jeg var nemlig også blevet angrebet af røde og kløende knopper i ansigt, og på hænder og fødder. Og da jeg havde skoldkopper som lille, så kunne det jo ikke være det. Vi blev podet for diverse bakterier og vira, men de stillede ikke en diagnose. Så nu skal vi komme igen i morgen tidlig, hvor vi bliver tilset af hudafdelingen. Jeg har dog et vigtigt møde med arbejdet i KBH, og bliver derfor nødt til at sende kæresten af sted med Anton. Ikke den bedste løsning, når han egentlig skulle slutte barsel i dag, men jeg VIL med til det spændende møde. Så håber jeg bare jeg kan få noget medicin når jeg kommer hjem, så kløen hos Anton og jeg kan forsvinde. Jeg synes det er slemt nok at have det på noget af kroppen, men 90% af Antons krop er dækket af røde plamager. Han må lide, den lille mand! Heldigvis kan vi smertestille med Panodil, så han har haft et par gode nætter med meget søvn. Dejligt når man selv er lidt sløj.

Print Friendly, PDF & Email

19 thoughts on “Adventskonkurrence #2

 1. Hvor ubehageligt at I ikke ved hvad det er! Har du forsøgt med antihistaminer til dig selv? Tror de kan afhjælpe kløe i mild grad.

  • Ja, det er meget ubehageligt. Der blev nævnt mange ting: skoldkopper, børnesår, eksem, fnat, stafylykokker, bakterier i huden. Håber virkelig de finder ud af det. Det klør nemlig sindssygt meget!!
   Jeg tager en smertestillende at sove på. Ellers er det svært at finde ro. Men i morgen kan jeg komme på apoteket for at få noget medicin til at tage kløen.

 2. Tænker egentlig lidt på om I ikke kunne have fået noget at spise I ikke kunne tåle??? For nogle år siden blev både min mand og jeg angrebet af røde knopper og udlæst over det meste af kroppen.

  Det viste sig at være nogle dårlige rejer vi havde fået, det tog en lille uge før vi var ovre det… Så tænker om det ikke kunne være noget i den stil???

  Men øv øv… God bedring til jer begge…

  • Tak. Hudlægerne mener det er en super virus, som har vist sig i form af knopper og kløe. Vi er heldigvis i behandling nu, og skal tjekkes igen på fredag.

 3. Ih, jeg har vundet noget 😀 Fantastisk. Tusind tak til nissepigen Sofia 😉

  Øv, altså at Anton igen skal på hospitalet. Håber de snart finder ud af hvad der er galt.

 4. I er godt nok hårdt ramt, hvor lyder det bare ubehageligt! Håber I kommer ovenpå igen snart. 🙂 God bedring.

  Hvor er det en fin halskæde og øreringe – og hvor er det god stil, at der ikke er krav om at ‘like’ på facebook og alt muligt andet. 🙂 Rigtig hyggelig og personlig blog.

  Hilsen en trofast læser

 5. Øv, hvor lyder det ubehageligt med kløe og knopper/plamager/udslæt. Håber I er hurtigt raske igen 🙂

  Derudover gad jeg da godt vinde sådan en fint smykkesæt. Det ville jo være perfekt til juleaften! (- der for første gang for mit vedkommende skal holdes hos kærestens familie)

  • Vi er heldigvis i bedring. Vi smører os med creme flere gange dagligt og det dulmer lidt.

   Uh, det er altid specielt at holde jul ude. Jeg gjorde det også for første gang for et par år siden. Det var ikke helt det samme, men det handler vist bare om at lave sine egne traditioner med kæresten.

 6. Pingback: Dagens i Junarose Jeans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier