Lækker lørdag

16.03.2014 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer

20140316-194726.jpg

20140316-194822.jpg

20140316-194554.jpg

20140316-194528.jpg

Lidt fjantet og lidt irriteret over den stride vind. Fjantet fordi lørdag aften stod på Backstreet Boys koncert i Forum. Jeg blev jo Tine, 15 år igen! Jeg var egentlig mere en Take That pige dengang, men Backstreet Boys blev også fulgt intenst. Jeg var faktisk også til koncert med dem for snart to år siden, så det var lidt sjovt at opleve dem igen. Selvom sangene efterhånden er over 15 år gamle, så hænger teksterne bare fast. Jeg var i hvert fald overrasket over hvor mange sange! jeg egentlig kunne huske;-)

Print Friendly
<< Dagens Monday >>

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Lækker lørdag

  1. Hvor er den blazer bare fin til dig 🙂
    Og skønt med koncerten – jeg har for nylig været afsted til koncert med Münchener Freiheit, mine forældres ungdomsidoler. Det var også en fed oplevelse, dog ikke i helt samme skala som Backstreet Boys 😉

    • Tak. Den er også en af mine yndlings.

      Ha ha, kender ikke lige Münchener Freihiet, men umiddelbart lyder det som en lidt anden stil end BSB:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier