Hvide blonder

27.05.2014 af: Tine Kategori: Bryllup, Dagens, Detaljer

Bluse fra Saint Tropez, jeans fra Junarose og sko fra H&M

Et dagens fra sidste uge, hvor jeg var i København til et møde med mine svenske kollegaer. Vi er ved at kigge på, hvad vi skal lancere i 2015, og der er derfor en del  møder for tiden. Jeg sad og lumrede i toget mens solen bragede ned, og jeg nåede lige hjem inden ungerne skulle puttes. Der er nogle lange dage en gang i mellem, men heldigvis giver det friheder på andre tidspunkter. Fx har jeg lige taget en uventet fridag i morgen, fordi min brudekjole er blevet færdig hos skrædderen. Det kan sagtens lade sig gøre med så kort varsel.

Jeg glæder mig for resten som en sindssyg til at prøve min kjole. Den har været en del for stor, så jeg har ikke rigtig kunne holde den oppe. Men nu skulle den gerne være tilpasset og passe perfekt. Kryds lige fingre for at jeg bare kan tage den med hjem fra Vejle i morgen:-)

 

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Hvide blonder

    • Tak. Den sad så godt. Nu glæder jeg mig bare til at få den på. Det er så mærkeligt kun at have den på i 10-15 minutter.

  1. Dejligt med en fridag. Bliver spændende at prøve kjolen! Egentlig ret fedt at den vhar været for stor, det var min også dengang – og det blev desværre ret dyrt i indsyning, men det vigtigste er altså at kjolen sidder perfekt på bryllupsdagen, når alle kameraer peger på en 😉

    • Jeg gav et par tusind for tilpasningen, men hellere det end ikke at føle sig tilpas i kjolen. Som du siger så er alle øjne jo på en den dag:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier