Sommerferie

19.07.2014 af: Tine Kategori: Lykken er, Rejser

Vi har kickstartet sommerferien i mine forældres sommerhus på Lollands sydkyst. Faktisk har vi holdt ferie her de sidste 4 år. Sommerhuset blev bygget af min farfar i 1960’erne, så jeg har tilbragt meget af min tid her. Det er lidt sjovt at gå tur ved stranden for jeg kan huske alle klitter og store sten fra min barndom. Vi legede meget ved stranden og de store sten dannede tit en hule for vores leg.

Dagene går med at samle sten på stranden, bade og bygge med klodser. Vejret kunne vi jo ikke ønske bedre, så det er en dejlig måde at starte ferien på.

20140719-151254-54774175.jpg

20140719-154532-56732714.jpg

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Sommerferie

  1. Åhh sommerhus er bare det bedste, især et med historie og minder 🙂
    Det er simpelthen alt for længe siden jeg har smidt en hilsen. Men STORT tillykke med brylluppet, så smukke i var (er) og lyder som en skøøøøn dag, sad helt og tænkte 6 år tilbage på vores bryllup. Gad godt opleve det hele igen. Altså ikke fordi jeg vil skilles, Hihi men bare drt der med at det (forhåbentlig) kun et EN gang man holder så dejlig en dag/fest.

    Håber i får en rigtig dejlig ferie. Her har jeg endnu en uge med pigerne inden de starter i SFO/dp igen og jeg så småt skal igang med lidt arbejde.

    Knus og god mandag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier