Sofia 3 år

11.08.2014 af: Tine Kategori: Tumling

Først af fremmest vil jeg gerne takke for alle de søde kommentarer til mit indlæg med min nye livsstil for at opnå en ønsket operation. Det får mig til at kæmpe endnu hårdere. Og i går var virkelig en kamp for mig. Sofia blev nemlig 3 år, og vi holdt fødselsdag for hele familien. I ved, med kage og hvide boller. Bollerne sprang jeg helt over, og jeg havde lavet to kager. En traditionel chokoladekage og en ditto uden mel, som jeg tillod mig et lille stykke af. Vist nok en af Madbandittens opskrifter, som jo er LCHf. Ikke at jeg vil betegne mig selv som LCHF’er, for jeg kan stadig ikke forlige mig med at indtage al fedtet. Så jeg undgår bare al brød, pasta og kartofler, og spiser selvfølgelig ingen slik osv. Faktisk er jeg endnu ikke faldet i. Dog har jeg drukket lidt sodavand, men har skiftet min elskede Faxe Kondi ud med Pepsi Max.

Nå, men det skulle jo ikke handle om mig, men om min skønne datter. Hun kom til verden på Svendborg Sygehus en regnfuld sommerdag den 10. august 2011 kl. 18.35, og fyldte derfor 3 år i går. Hun havde glædet sig i lang tid, og hele sidste uge, talte vi ned hver dag. Og hun var ikke til at skyde igennem, da hun vågnede i går morges. Nu var det endelig HENDES fødselsdag. Hun væltede sig i gaver, og glæder sig til at lege med dem alle sammen, tror jeg.

I dag har hun fejret fødselsdag i børnehaven, så det er en træt dame, jeg har puttet her til aften. To dage med festivitas tager hårdt på en treårig tøs:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

8 thoughts on “Sofia 3 år

 1. Tillykke med hende, sikke stor hun bliver. 🙂
  Jeg synes det er sejt du er åben omkring din kamp, og vil glæde mig til at læse mere omkring den 🙂 Nu er jeg selv også stor fan af faxe kondi, men her drikker jeg kun light udgaven, da jeg også selv prøver at smide lidt kilo. Den smager næsten ligeså godt som den almindelige. Og synes helt sikkert du skulle prøve den, hvis du en anden dag skulle forkæle dig lidt med sodavand. Bare et godt råd herfra, hvis du ikke har prøvet den.. 🙂

  • Tak:-). Ja, der sker noget med hende.
   Jeg eeeelsker virkelig Faxe Kondi, og synes slet ikke light smager som den almindelige. Så vil jeg meget hellere have Pepsi Max. Men jeg skal også ærligt indrømme at det er flere år siden, jeg har smagt det, så jeg kunne måske prøve igen:-)

  • Mange tak. Det er jo en helt speciel dag, når ens unger har fødselsdag. Jeg bliver i hvert fald glad helt ind i hjertet når jeg ser at Sofia bare nyder det hele.

 2. Stort tillykke med skønne Sofia. Hun bliver bare mere og mere smuk! -Hvor er det sejt at du ikke er faldet i – hvis sukkerfri sodavand kan hjælpe mod fristelserne, så synes jeg det er en god idé at drikke lidt af det. Det gør jeg selv i perioder og så føler jeg også at jeg ikke falder helt udenfor, men samtidig godt må få lidt sødt.

  • Tak, søde Ann. Hun bliver bare så stor, og ændrer sig helt vildt. Både personligheds- og udseendemæssigt.
   Jeg drak lidt light sodavand i går, for dér var jeg virkelig presset sidst på eftermiddag. Og et par tåre, gjorde det hele meget bedre. Så det bliver vist min redning:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier