Viva Palmanova & Spa

13.08.2014 af: Tine Kategori: Rejser

Hotellet, vi boede på, på Mallorca hed Viva Palmanova & Spa, og lå mellem byerne Palma Nova og Magaluf på den sydøstlige del af øen, lige ved den meget børnevenlige og smukke Son Mathias strand. Vi havde booket gennem Star Tour, og valgt en lejlighed med privat tagterrasse med spa. Det var den bedste beslutning nogensinde, for mens børnene sov middagslur, kunne vi nyde sol, vand og ro ovenpå. Vi skulle nemlig ikke ud af lejligheden for at komme derop, men gik bare op ad en trappe inden i lejligheden. Det var helt perfekt!

Ydermere valgte vi all inclusive, så vi ikke skulle tænke på noget som helst i løbet af ugen. Lejlighederne har et lille køkken, men jeg vil varmt anbefale all inclusive. Maden var den bedste, jeg nogensinde har fået på sådan en type hotel. Der var selvfølgelig de obligatoriske buffeter, men ud over det, kunne man bestille a la carte fra en restaurant. Både middag og aften. Hver middag kunne vi fx frit vælge mellem et hav af retter som salater, burgere, pizzaer og kødretter. Alt sammen frisklavet i køkkenet lige ved siden af. Det gjorde virkelig en stor forskel at man ikke behøvede at rode rundt i buffeten hele døgnet. Drikkevarerne var ikke bare lokalt sprøjt, og vi fik både bobler, god hvidvin og masser af mojitos på vores all inclusive armbånd.

Jeg vil egentlig lade billederne tale for sig selv, og så må I jo sige til, hvis der er noget, jeg skal uddybe. Generelt vil jeg dog sige at Mallorca er fantastisk med små børn. Det tager under 3 timer at flyve derned og vejret er super i både juni, juli og august. Faktisk kan man nok med fordel tage af sted både før og efter, men så er vejret vist lidt mere ustabilt. Men nok mere udholdeligt for ungerne. De dage, hvor vi havde 35 grader, var det i hvert fald lige i overkanten. Men så var det jo godt at børnepoolen med diverse rutsjebaner kunne køle dem ned eller at vi kunne gå på legepladsen, hvor der både var skygge, sandkasse, rutsjebaner, hoppeborg og trampolin. Det var faktisk aktiviteter for børnene døgnet rundt. Skattejagt, maling, boldspil osv.

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Viva Palmanova & Spa

 1. Det lyder vildt lækkert:-)

  Vil gerne lige høre om to ting, i den lejlighed i boede i, havde i så både alm balkon nedenunder og så selve tagterrassen ovenpå?

  Og var buffeterne noget værd, eller prøvede i ikke dem? Vi har en lille fra dec 12, så nogengange er det bare nemmest med buffet, når det skal gå lidt stærkt;-))

  Tror han er jævnaldrende med din yngste, så vil også lige høre om der er masser for den størrelse? Det lyder sådan… Eller jeg tænker egentlig til næste sommer hvor han er 2,5 år:-)

  Tak for en skøn blog:-)

  • Det var virkelig et lækkert hotel!

   Lejligheden bestod af et soveværelse og et køkken/stue med udgang til en altan, hvor der var bord og stole. Meget fint i sig selv, og også rigeligt med plads til en familie selvom man ikke havde tilkøbt tagterrassen. Ca. hver anden lejlighed har tagterrasse, så de andre lejligheder er magen til i indretning.

   Buffeterne var meget fine. Vi spiste der både morgen og aften. Som du siger er det klart nemmest med små børn;-). Der var kæmpe udvalg af salater, pasta, kartofler osv. Og så stod der to kokke og lavede kød om aftenen, og omelet og spejlæg om morgenen. Ud over det var der selvfølgelig frugt, ost, yoghurt og desserter i lange baner.

   Jeg synes det var super til Anton, som er fra januar 13. Han kunne sagtens bruge tingene i børnepoolen og også lege på legepladsen. Men det er klart at jo større de bliver, jo bedre kan de manøvre rundt. Sofia, som jo lige er fyldt 3 år, fik klart mest ud af det, men begge unger var meget lette at aktivere.

   Tak for at du læser med;-)

  • Det var så godt! Kan varmt anbefale det, hvis I vil udenlands.

   Ja, Stine vil helt sikkert elske det. Der er store rutsjebaner også, og så er der en masse aktiviteter for de lidt større børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier