En hjælpende hånd fra FUTURA

30.11.2014 af: Tine Kategori: Hverdagens momenter, Samarbejde

IMG_5764.JPG

I denne uge har begge børn og manden ligget syge. Det er sådan en god kombination af ondt i maven, snot, hoste, feber og øjenbetændelse. Vi har bare ventet på at det skulle komme, for begge børn har skrantet lidt på det seneste, og sidste efterår, havde vi jo nærmest ikke en uge uden sygdom. I år har det dog ikke været så slemt. Vi rendte ind i skoldkopper for et par måneder siden, men ellers er vi faktisk sluppet ganske nådigt igennem efteråret. Jeg havde dog godt en anelse om at der var noget i gære, da der ikke var særligt mange børn i institutionen, da jeg afleverede ungerne mandag morgen – og nogle af pædagogerne var også syge. Så ved man lige som at det nok snart skal blive ens børns – og ens egen – tur. Hele dagen i går og også i dag, har jeg kæmpet med maveonde og kvalme. Synes ikke rigtig energien er der, og jeg ville allerhelst putte mig under dynen og sove hele dagen.

Så i disse dage er der ekstra fokus på, at jeg får alle de ting, der kan styrke mit immunforsvar. Jeg spiser nogle af pillerne fra FURURA. Bl.a. deres immunforsvarpiller med masser af C-vitamin. Kroppen kan kun optage en vis del om dagen, men da solen jo ikke er meget fremme disse dage, så hjælper jeg lidt på vej med kosttilskud. Samtidig spiser jeg Silica, som indeholder zink. Det bidrager til flot hud, hår og negle. Det er nemlig det første, der bliver ramt, når kulden sætter ind. Mit hår spalter og huden bliver rød og tør.

Jeg håber ikke jeg må bukke under for sygdom, for på fredag står den på firmajulefrokost. Og det vil jeg helst ikke gå glip af.

Produkterne er modtaget til test af FUTURA

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier