Dagens i ny Vero Moda Blazer

10.02.2015 af: Tine Kategori: Børn, Dagens, Nye køb, Tumling

I lørdags var vi til 10 års fødselsdag hos Sofia og Antons ældste kusine. Jeg havde lyst til at hoppe i kjole, men havde hørt en lille fugl synge om at vi måske skulle uden for. Så jeg endte i jeans og blazer – og en ret krøllet bluse! Jeg beklager. Jeg hader strygejern. Men denne gang skulle jeg måske have hevet det frem, kan jeg se;-)

Ud over fødselsdag gik weekenden med at lave om på Sofias værelse. Hun trængte til nye og flere opbevaringsmuligheder til al legetøjet. Manden besøgte IKEA tidligere på ugen, og i søndags fik vi sat de rummelige STUVA moduler på plads. Det har virkelig hjulpet og den lille dame er svært tilfreds. Hun elsker skuffer og skabe, og ved allerede hvor alle tingene hører til. Ved lejlighed skal jeg nok vise hendes værelse frem, men der mangler lige de sidste detaljer med nogle opbevaringskasser og en ny stol til tegnebordet.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Dagens i ny Vero Moda Blazer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier