Dagens: Pardon My French

12.08.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb, Snik snak

1035

1031

Dagens_pardonmyfrench_tshirt1

I sidste uge, da man kunne have bare ben, nåede jeg at have nederdel på. Dengang var der glimt af sommervejr, men nu minder det jo mest af alt om efterårsvejr!

Jeg har dog også holdt mig mest indendøre i dag. Jeg har nemlig sorteret en masse af vores ting, da der er loppemarked ved den lokale brugs i morgen. Og dér sælger Sofia og jeg ud af en masse forskellige ting. Tøj, legetøj og smykker. Sofia har selv været med til at udvælge ting fra hendes værelse, og hun håber virkelig at hun får nogle guldmønter (tiere og tyvere) med hjem til sparegrisen.

Jeg håber bare på at få ryddet lidt ud. Indtjening bliver der nok ikke meget af. Hvis der kommer noget, går det dog til en New York tur. For en del år siden besluttede vi at hver gang, vi solgte nogle af ungernes aflagte ting, så skulle pengene bruges på en New York tur. Og der står da efterhånden en del tusind kroner. Det er da meget godt når man tænker på at de fleste af ungernes ting faktisk bliver givet videre. Vi modtager selv rigtigt mange ting fra venner og familie, og dem giver jeg væk til de næste i rækken. Det er vel sådan en aftale de fleste familier og venner har?

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Dagens: Pardon My French

  1. Vi skal også snart på loppemarked, en årligtradition efterhånden og det er nemlig skønt at få ryddet ud. De sidste år er det da alligevel blevet til et par tusind pr gang.
    Mht ferieopsparing så har vi de sidste år købt sådan en dåse-sparegris, og alle “flaske-penge” og salg af div ting er netop kommet deri, så har der været lommepenge til sommerferien, i år har vi dog udskudt det til vi rejser til bali om 2 måneder. Pigerne (nok mest sofia) syntes det er sjovt at se hvor meget vi får sparet dsmnen.
    Vi både modtager og giver også rigtig meget til pigerne.
    Rigtig god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier