Med slør på

21.09.2010 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Det skulle gå lidt hurtigt imorges, så dagens blev desværre mega sløret. Beklager – jeg ved det er dårlig blogger-stil, men jeg havde ikke tid til at tage det om:-(

Vi fik nemlig pludselig besøg af en rendegraver, som skulle dumpe lidt grus og perlesten i vores indskørsel. Så vi måtte hu hej forlade morgenbordet for at flytte vores biler, så han kunne komme ind i haven.

Kunne selvfølgelig bare have taget et nyt billede, da jeg kom hjem fra job, men jeg er simpelthen så træt for tiden. Så når jeg kommer hjem gælder det bare om at klare alle de praktiske ting, og så smide mig på sofaen. Har ikke rigtigt noget overskud pt, fordi jeg har alt for travlt på jobbet.
Jeg overtager jo mit nye job i næste uge, så vi er ved at lave overlevering. Samtidig passer jeg mit normale job, som desværre nok ikke bliver besat før december. Så lige nu ser det ud som om jeg skal klare 2 fuldtidsjobs de næste par måneder. Det kommer til at trække tænder ud!!

Situationen på jobbet, har desværre betydet, at jeg ikke kan finde motivationen til at løbe. Jeg har ikke løbet siden 4. september. Mega ærgeligt, da jeg lige var begyndt at løbe hele ruten på 4,4 km i et stræk i en udemærket tid. Men nu ser det vist ud som om jeg kan starte forfra. Øv!!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier