Striber på tværs

22.09.2010 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Ja, jeg begår vel en fashion-dont’t ved at have striber på tværs, men jeg havde lyst til at krybe i min cardigan fra Gina Tricot.
Og når jeg ser på billedet så synes jeg ikke striberne er problemet, men mest længden på cardiganen. Mine ben ser mega korte ud – så cardiganen er nok lidt for lang til lille mig. Ellers skal den bare styles med et par sorte høje støvler, så mine ben ikke bliver skåret ud ved læggen. Det må jeg vist lige lege lidt med:-)

Uh, det bliver en god TV aften idag. Om lidt er der premiere på Topmodel, og senere på Amalies Verden. Jeg skal helt sikkert se begge dele, og det er nok meget godt at kæresten er til fodbold hver onsdag;-). Eneste problem er at DUM bliver sendt samtidig med Amalies Verden, men så er det jo godt at jeg har en harddisk optager. Den kommer vist på overarbejde hver onsdag!

Ciao!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “Striber på tværs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier