I’m Back!!

10.01.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Så er jeg (endelig) hjemme i DK og er nogenlunde ovenpå efter en rejse på 21 timer. Først en forlænget flytur på 13 timer pga. modvind og derefter en forlænget togtur til Fyn pga. DSB’s adskellige problemer med sporskifter!

Jeg har desværre taget en forkølelse med hjem, men håber at lidt varm kakao og en dag på sofaen under dynen gør underværker, så jeg er klar til at starte op på jobbet imorgen som planlagt.

Vi har haft en hel fantastisk tur rundt i Sydthailand, og jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde. Jeg tror bare jeg vil starte ud med lidt random billeder, og så kan I jo altid sige til, hvis I gerne vil vide mere. Jeg skal nok komme med små indlæg en gang imellem.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier