Skagen ur

11.01.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Da jeg jo har været væk det meste af julen, har jeg slet ikke haft mulighed for at vise jer nogle af mine julegaver.

Jeg fik en hel masse gode ting, og skal kun bytte et par enkelte øreringe som jeg fik 2 af og en Krenit skål, som ikke lige passer i størrelsen.

Selvom jeg har nok ure, så står der næsten altid et ur på min ønskeseddel. Dette ur var faktisk ikke på, men jeg spottede det i en af de mange kataloger, som kom i december måned. Heldigvis havde min søde kæreste lagt mærke til min fascination af Skagen uret, så jeg fik det af ham.

Jeg købte et Skagen ur for ca. 4 år siden og er meget glad for det. Kan især godt li’ det klassiske design og perlemoren i urskiven. Jeg ejer ingen andre ure med læderrem, så dette ur passer perfekt ind i samlingen:-)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier