Nuxe – uden parabener

14.01.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Jeg læste et interview med Andrea Elisabeth Rudolph på ferien, og blev pludselig helt flov over at jeg ikke tænker så meget over om der er parabener i min hudpleje/makeup eller ej. Hun startede nemlig hendes firma Rudolph Care, fordi hun var med i et forsøg og blev målt til at have ophobet mange hormonforstyrrende stoffer i hendes krop.

Derfor besluttede jeg igår at bruge en sjat penge på mig selv, og købte 3 Nuxe produkter. Nuxe er uden parabener, og jeg har samtidig valgt nogle produkter fra deres økologiske serie.

Jeg købte en rensemælk, en skin tonic og en creme og kom af med ca. 450 kr. Nuxe har bl.a. også mineralpudder og det regner jeg med at prøve næste gang. Lige nu bruger jeg L’Oreal, og det skulle vist ikke være helt godt.

Tænker I over hvad I putter i hovedet?

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “Nuxe – uden parabener

  1. Pingback: Anbefaling af face wash – Neutral 0%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier