Anbefaling af face wash – Neutral 0%

15.05.2012 af: Tine Kategori: Personlig pleje

Efter at have læst Pudderdåsernes 20 skønne favoritter til under 100 kr, var jeg ikke i tvivl om at jeg blev nødt til at prøve Neutrals face wash. Jeg var nemlig ved at have opbrugt min sædvanlige fra Nuxe. Ikke at jeg ikke har været tilfreds med Nuxes, men det skader jo ikke at prøve noget nyt.

Jeg kan varmt anbefale Neutrals. Den skummende wash er simpelthen så dejlig at vaske huden i. Skummen er virkelig blød, og man føler at man kommer helt i bund, og renser alt dagens skidt af. Jeg bruger tit ansigtsvask under morgenbadet og pumpen er helt perfekt hertil. Så skal man ikke stå og fumle med et låg.

Som bonus er Neutral 0% Face Wash uden parabener, parfume eller farvestoffer. Så man kan bare bruge løs af den:-). Jeg har brugt den i snart 14 dage, og min hud er blevet pænere og mere ensartet. Og så virker den mere gennemfugtet.

Prisen er ca. 80 kr i Matas, men min lokale Fakta har dem tit til ca. 50 kr. Det er da et kup!

Print Friendly
<< Goodie Bag >>

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 thoughts on “Anbefaling af face wash – Neutral 0%

  1. Den må jeg helt sikkert prøve, jeg elsker skummende renseprodukter, jeg får sjældent taget mig sammen til at rense min hud særlig meget, kun når jeg alligevel børster tænder, så skal det gerne være let og hurtigt 🙂

  2. Jeg har længe ville prøve den, så den bliver valgt næste gang. Er også stor fan af Dermas vaskegel, og lige nu bruges jeg matas’ face wash som er svane- og astma og allergimærket.

    • Jeg har ikke prøvet Derma, men har hørt godt om deres vask. Men lige nu er jeg super glad for Neutral’en. Den er så lækket at arbejde med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier