Crunch Time

14.08.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Jeg har fundet endnu et billede med mave frem fra gemmerne, da jeg ikke er specielt flash-værdig i disse dage. Jeg skal lige finde mig tilrette i mit normale tøj samt finde ud af hvad der er muligt at amme i.

Dette billede er taget lige inden vi forlod hjemmet som to for sidste gang. Jeg havde på det tidspunkt haft veer i 6 timer, men på trods af at veerne trak tænder ud, så var pauserne dejlige og smertefrie. Her havde jeg det nemlig super godt, og derfor var der tid til at forevige maven for sidste gang.

Jeg fik rigtigt meget vand i kroppen den sidste dag. Ja faktisk har jeg aldrig set eller mærket noget lignende. Mine hænder hævede helt op, og prikkede helt sindssygt. Ligesom når de sover. Vandet i kroppen forsvandt dog hurtigt, og jeg kan igen passe min ring. Dejligt!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Crunch Time

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier