Det sidste dagens – med veer

14.08.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Mine veer begyndte som sagt midt i Bilka – eller de var måske så småt begyndt på disse billeder, for det meste af tirsdagen var jeg sådan lidt utilpas i maven. Men på trods af at jeg var gået 4 dage over tid på det tidspunkt, så forbandt jeg det ikke med veer:-)

Ikke at man kan undgå at mærke veerne. For de niver godt nok til. I starten føles de lidt som en mavekrampe, senere som et bælte om underlivet som spændes mere og mere, og til sidst som … ja som det er, altså at noget stort skal ud gennem en lille udgang!
Smerterne er dog allerede glemt når man får sin lille guldklump op på brystet, så der er jo nok en grund til at kvinder gør det igen og igen:-)

Vi har nydt weekenden med Sofia. Det er helt fantastisk at blive forældre, og man får en helt anden respekt for og kærlighed til hinanden. Amningen tager rigtig meget af min tid, og jeg har virkelig fået den bedste hjælp af kæresten, som vil gøre ALT for både mig og Sofia. Han er dér når jeg synes det er kedeligt at amme, når Sofia trænger til en ren ble midt om natten, og når det hele bare bliver for emotionelt for den nybagte mor. Han er helt igennem fantastisk som far, og jeg elsker ham af hele mit hjerte!!

Nå, tilbage til amningen;-)

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Det sidste dagens – med veer

  1. Det lyder bare så fantastisk (lige bortset fra det med smerterne 🙂 ), og så vil jeg bare lige sige, at jeg synes I har valgt et rigtig smukt navn til jeres datter!

  2. Tillykke med hende.. og er enig med dig. Der er intet som at få et lille nyt medlem føjet til familien – og det kan rigtig sætte gang i følelserne til ens kæreste oven i hatten 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier