Bordpynt til barnedåben

02.11.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Jeg er ikke den mest kreative type, og skulle derfor finde på noget bordpynt, som krævede et minimum af arbejde. Og da Sofia har en hjemmelavet uro med sommerfugle, som hun er meget glad for, så blev “temaet” sommerfugle. Så jeg har brugt de sidste 2 aftener på at tegne og klippe sommerfugle ud i forskellige farver. Meningen er så at sommerfuglene skal ligge rundt omkring på bordene og ved buffeten.

Vi har valgt ikke at lave bordplan, så derfor er der ingen bordkort. Nu skal jeg bare lige finde ud af om der skal ligge noget andet på tallerknen end servietten?!

Kagen, som mine forældre har været så søde at sponsere, bliver også pyntet med sommerfugle. Jeg glæder mig helt vildt til at se den, for det er min mor, der har snakket med bageren. Dog nåede jeg at sende nogle inspirationsbilleder, så der skulle ikke være så meget tvivl om hvordan jeg gerne ville have den til at se ud. Selve kagen er chokoladebunde lagt sammen med hvid chokolade mousse og hindbærmousse. Og så med et låg af marcipan. Mums!!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “Bordpynt til barnedåben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier