Fransk manicure med shellac

03.11.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Jeg var forbi Dalum Hudpleje og Makeup i tirsdags for at få lavet pæne negle til barnedåben på lørdag. Men det var ikke bare en almindelig fransk manicure, men derimod med shellac. Shellac er en blanding af neglelak og gelé, og skulle eftersigende have en holdbarhed på 14 dage. Men nu må vi se om det passer, da mine negle jo blive udsat for lidt mere end gennemsnittet, da jeg pga. bleskift vasker hænder rigtigt mange gange om dagen.

Jeg kan se at neglene er lidt gule i kanten, men det skyldes vist det kilo gulerødder jeg lige har ordnet til aftensmaden i aften. Min søster kommer nemlig til mad, da hun lige skal give mit hår en ordentlig omgang inden den store dag. Det trænger nemlig både til en gang farve og en klipning.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Fransk manicure med shellac

  1. Pingback: French Tips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier