Fantastic Friday

04.11.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret
Bluse fra H&M, jeans fra GT og cardigan fra Nümph

Sidder her i sofaen med min dejlige datter, men jeg kigger ud på det flotte efterårsvejr. Solen er på vej ned  mellem træerne med de orange blade, og lyset er helt specielt. Jeg er normalt ikke særlig stor fan af november måned, men i dette øjeblik, måtte tiden gerne stå stille. Det er simpelthen så flot at kigge ud af vinduet, mens bladene flyver rundt.

Jeg har brugt dagen på at finde tøj frem til barnedåben imorgen. Med et lille barn kan tidsplanen nemlig nemt skride, så alt er lagt frem og lige til at hoppe i. Samtidig har jeg fundet 2 sæt tøj frem til Sofia, for hun skal jo ikke tilbringe hele dagen i dåbskjolen. Sæt nr. 2 er mest fordi jeg efterhånden har lært at de små pus skider igennem på de mest irriterende tidspunkter. Godt nok har vi altid skiftetøj i pusletasken, men det er ikke det mest smarte, så det skal hun under ingen omstændigheder have på hvis uheldet er ude!!

Så nu er der lagt 2 søde kjoler frem. Den ene (den hvide til højre) købte jeg, da jeg var gravid, og den anden fik hun af min søster og nevø igår. De var jo forbi, fordi mit hår skulle have en omgang. Og som I nok kan se på billedet, så er farven frisket lidt op, mens der er røget lidt i etagerne og i pandehåret. Længden er beholdt, for jeg kan meget godt li’ at have det lidt længere.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier