Gaver

09.11.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Det er småt med outfitbilleder for tiden, for jeg ender tit bare i jeans og cardigan, når det er så koldt uden for. Og sammenholdt med at jeg går hjemme, så er det ikke altid det mest pæne af slagsen:-)

I stedet vil jeg vise en af Sofias dåbsgaver, som betyder allermest for mig.

Hun fik dukkevognen af min søster, svoger og lille nevø. Min søster har købt en gammel dukkevogn på Gul og Gratis, og har selv istandsat den efter alle kunstens regler. Den har endda fået nye fælge! Den ser blå ud på billedet, men den er altså lilla – med lidt glimmer i!

Min søster havde godt sagt at hun arbejdede på Sofias gave, men jeg regnede ikke med at det blev en dukkevogn. Vi havde ønsket os en dukkevogn, og jeg er glad for at det er en med historie. Og så elsker jeg at den er så anderledes end dem, man kan købe. For der findes godt nok mange grimme! Jeg kan selv huske at jeg havde en lille rød en, så jeg er sikker på at Sofia nok skal blive glad for sin lillae vogn også.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Gaver

 1. Åhh – hvor er det en fantastisk gave! Det er så dejligt når folk har brugt en masse tid på at lave en gave.
  Jeg havde i øvrigt 3 cardigans som jeg brugte i ammeperioden, da det var nemt og de var ok pæne. Men nu hvor jeg er færdig med "det" har jeg pakket dem væk, da jeg ikke rigtigt
  orker dem mere.

  //Bianca

 2. Hej Bianca

  Personlige gaver er bare de bedste efter min mening!!

  Mht. "ammetøj", så kan jeg også mærke at jeg bliver nødt til at forny min garderobe, når jeg er færdig med at amme. For det første slider det på tøjet og for det andet så vil man bare gerne hoppe i noget andet end det, man har tilbragt så meget tid i.

  Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier