Røde leather coatede jeans

10.11.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseretTunika fra Only og jeans fra Vero Moda

 Igår fablede jeg om at jeg gerne ville have en strikkjole. Men imorges kom jeg så i tanke om at jeg da havde en tunika hængende i skabet!! Det er ikke sådan når halvdelen af garderoben har været pakket væk pga. graviditet, og man faktisk har glemt, hvad man har:-)

Sammen med striktunikaen er jeg hoppet i mine røde leather coatede jeans fra Vero Moda. Det er selvfølgelig lidt ærgeligt at detaljerne på lommerne, bliver gemt væk, men jeg skal lige vænne mig til de røde ben inden jeg går all in med “kun” en bluse til. Og så skal min numse være lidt mindre;-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

5 thoughts on “Røde leather coatede jeans

  1. Tak, søde Katja!

    Min kæreste roste faktisk bukserne, så de må være et hit. For det er godt nok sjældent at han siger noget om mit tøj:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier