Sofia 3 måneder

10.11.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Kl. 18.35 i aften er det præcis 3 måneder siden vores lille mirakel på 3200 g og 49 cm kom til verden. Nu rammer hun snart 6 kg og er blevet næsten 10 cm længere, så der er sket en del på de få måneder.

Der er ikke meget mere spædbarn tilbage i hende. Nu kan hun endda bevidst tage fat i de ting, vi stiller foran hende. Og hun “snakker tilbage” når vi snakker til hende. Det er så dejligt at man kan begynde at ane lidt personlighed. Jeg tror hun bliver en rigtig grinebider, for hun smiler til alt og alle lige for tiden. Hun er en lille charmør!

Idag var vi forbi lægen for at få 3 måneders vaccinen. Hun har endnu ikke vist tegn på sygdom, så jeg håber vi går fri. Kryds fingre for os.

Nu vil vi smutte op til svigermekaikken. De disker op med and, brunkartofler og hele moletjavsen i anledningen af Mortens aften. Dejligt!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Sofia 3 måneder

  1. Hvor er hun bare dejlig og fin! hele 3 måneder, det går hurtigt. Det vil sige at jeg lige godt har fulgt din blog i ca. 2½ måned, for du havde lige født Sofia da jeg fandt din blog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier