back from london

13.03.2012 af: Tine Kategori: Nye køb, Rejser

20120313-114807.jpg

Sent igår aftes kom vi hjem fra London, hvor vi har været siden fredag morgen. Jeg har endnu ikke pakket alle mine køb ud, men et står og troner midt i stuen. Det er svært for små pigefingre at lade det være, men jeg har forklaret at det er mors pose;-)

I posen ligger gaven, som jeg har givet mig selv i anledningen af min 30 års fødselsdag. Min mor og far gav dog et økonomisk tilskud – også i 30 års gave.

Der skal nok komme bedre billeder senere, men indholdet fortjener altså bedre end hvad en iPad kan klare.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 thoughts on “back from london

  1. Havde I Sofia med? Spørger fordi jeg for 3 mdr siden blev mor til en dejlig lille dreng og min kæreste og jeg har rejst meget inden, vi fik ham. Så vi kom til at snakke om, hvornår og hvordan vi egentlig kunne komme afsted igen, derfor rart at høre, hvad andre gør:)

    Og tillykke med de 30 for nylig!

    • Sofia var med på turen. Det gik faktisk rigtigt fint, men det er også hårdt at rejse med små børn – eller det krævet i hvert fald lidt planægning ift. deres madtider og søvn.

      Jeg vil gerne lave et indlæg om at rejse med små børn, hvis du er interesseret. Jeg kunne i hvert fald godt have brugt lidt tricks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier