London – Hotel

13.03.2012 af: Tine Kategori: Rejser

20120313-193942.jpg

Jeg har været i London så mange gange, at jeg ikke har tal på det. Men jeg vil skyde på at det ligger mellem 15 og 20 gange efterhånden. Da jeg var lille boede vi som regel på Holiday Inn ved Kings Cross, og da jeg selv skulle betale (:-o) blev det et noget billigere alternativ ved Victoria.

Forrige gang jeg var i London, var det med arbejdet, og vi boede på The Cumberland ved Marble Arch og Hyde Park. Dvs. lige midt i smørhullet og endnu vigtigere – lige over for den store Primark og 100 m fra New Look Flagship Store. Jeg var derfor ikke i tvivl da vi skulle afsted denne gang. Vi skulle bo på Cumberland igen!

For helt ærligt! Hvis man har pengene og muligheden for det, så vil jeg klart foretrække at bo sådan, så man ikke behøver at skulle med bus eller tube for at komme til Oxford Street. For det er altså bare meget nemmere at butikkerne er lige ud for døren – og så kan man jo let smutte hjem til hotelværelset med alle poserne, når man ikke kan bære flere;-)

Samtidig er det dejligt at have parken lige ud for døren, så man kan trække lidt frisk luft, og i vores tilfælde gå en tur med klapvognen, så hende lillefisen kunne få sovet lidt mellem shoppeturene.

Det er faktisk ikke fordi The Cumberland er specielt dyrt. Vi gav ca. 1000 kr pr nat. Og det er meget rimeligt for en by som London. Vi bookede gennem www.booking.com, men på hotellets hjemmeside kan man også være heldig at løbe ind i special rabat. Vi bookede allerede i august, så det er nok noget af grunden til den billige pris.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier