Dagens – Snake print jeans

18.03.2012 af: Tine Kategori: Dagens

Hvor blev det gode vejr af?! Jeg havde lige regnet med at skulle nyde søndagen uden for, men har måtte forskanse mig på sofaen med et tæppe. Øv!

Jeans’ne er de nye fra New Look. Elsker at printet ikke er så larmende. Så kan de nemlig stadig bruges på jobbet, når den tid kommer.

Nu vil jeg stege en engelsk bøf til kæresten og jeg. Han har været til håndbold, og er først hjemme om lidt. Så den står på sen aftensmad idag.

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “Dagens – Snake print jeans

  1. Åhh London, elsker den by. Har været der en del gange ( ikke helt så meget som dig) og jo var også afsted da vores Sofia var lille (4 måneder) syntes det var helt fint at komme rundt bare man tager sine forholdsregler. Vi have lånt en sammenklaplig vogn hvor sædet kunne lægges helt ned, det var også fint, men jeres ser godt nok lækker ud 🙂 nu har vi jo hele vognpakken til bebsen, så om jeg får lokket manden til ny klapvogn tvivler jeg på, men fin ser den ud.
    Og lækre køb i øvrigt, gad så godt på shoppetur der over snart igen. Fik ikke shoppet så meget i sommers desværre ( mest pga rigtig mange mennesker og det at vi mest var der for at besøge min faster, hun bor på Porto bello road.

    Knus

  2. Pingback: Nye Print Jeans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier