Nye Print Jeans

01.05.2012 af: Tine Kategori: Nye køb

Jeg ejer jo faktisk allerede et par jeans med dyreprint, men jeg kunne ikke stå for den fine farve på disse Vila jeans. De indbyder til lyse sommernætter og bare tæer. De er hellange, men jeg kunne sagtens finde på at give dem et opsmøg, så man kan vise lidt (brune) ben også.

Nu skal jeg bare lige finde ud af at style dem. Men jeg tænker en hvid flagrende bluse og en masse store armbånd?? Det skal i hvert fald prøves af.

Idag trækkes der lod blandt alle stalkere om et gavekort på 300 kr. til Members. Vil du være med? Så tilmed dig via ‘øjet’ i venstre side.

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Nye Print Jeans

  1. Lækre bukser. Meget anderledes, men alligevel ikke. Men det er super nice! 🙂 Jeg følger dig nu på Bloglovin’. Håber du vil gøre det samme hos mig, hvis du altså kan lide min blog 🙂 Glæder mig til at følge mere med på din blog!

    Knus,
    Bloggers Delight blogger – Patrick Pankalla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier