Lilac pants

22.03.2012 af: Tine Kategori: Dagens, Snik snak

Dagens fra igår, hvor kæresten og jeg havde en biodate og en 3-retters menu, der skulle nydes uden baby. På trods af en pylret Sofia, gik pasningen hos farmor og farfar godt. Hun var faldet i søvn uden problemer, og jeg er derfor meget stolt af min lille tøs. Der er trods alt tænder på vej, så pasningen kunne godt være endt i gråd.

Bukserne er de nye fra New Look. Farven hedder lilac, og minder vel mest om pastel-lilla. Hvis der er altså er noget, der hedder det. Pastel farver på benene er ret grænseoverskridende for mig (og mine lår), men syens faktisk det blev okay med den larmende H&M tunika til. Så afledes opmærksomheden da lidt fra benklæderne:-)

Vi var forresten i bigrafen og se Hvidsten Gruppen. Og hvis man endnu ikke har set den, så vil jeg varmt anbefale den. Den er fascinerende, og jeg blev både stolt, men også rørt af historien. Og i den anledning sender jeg min afdøde farfar en venlig tanke. Han var modstandsmand, og var også med til at hente containere fra englænderne og gemme forsyningerne. Da jeg var lille elskede jeg når han tog mig med ud til den mark, hvor containerne blev droppet. Jeg kunne høre på hans historier i timevis.

Nu har jeg kun min farmor tilbage, men hun fortæller stadig om at hun fik faldskærmene, så hun kunne sy kjoler af stoffet. Det var nemlig ikke til at få noget ordentligt stof under krigen, så når hun skulle have fine kjoler, blev de syet af faldskærmsstoffet. Chic!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Lilac pants

  1. Åhh jeg har ikke set filmen endnu…. men skal helt sikkert se den. Ja tænk, hvordan det må have været at leve dengang…. det er imponerende, hvordan man fandt alternativer til alt det man manglede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier