jeans

15.03.2012 af: Tine Kategori: Nye køb

Jeg trængte til en gevaldig opdatering på jeans fronten, og kom derfor hjem med en hel bunke. Inklusiv de sorte, som jeg havde på igår.

Når jeg er i London, køber jeg altid jeans i New Look. De har nemlig mange forskellige pasforme, så det er altid muligt at finde nogle, der sidder godt. Og så har de flere benlængder, hvilket er dejligt når man ikke har så lange ben.

Alle jeans’ne er fra netop New Look. De lysegrå og lilla fås i et utal af farver, og jeg havde faktisk meget svært ved at begrænse mig. Stod længe med et par i både mint og abrikos, men endte altså med nogle lidt mere nedtonede farver.

Snake print jeans har jeg længe været på udkig efter, og da disse sad godt, røg de også med hjem. Ligesom de andre jeans kostede de ikke mere end £16.99, hvilket er lige over 150 kr.

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “jeans

  1. Er helt vild med de der snake-nogle. Må jeg være så ubehøvlet at spørge hvad størrelse du selv har taget, og om de er normale i størrelsen? Vaklen nok imellem str. 8-10 selv? 🙂

  2. Pingback: Lilac pants

  3. Pingback: Snake Print Jeans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier