Nyt fra Marc by Marc Jacobs

14.03.2012 af: Tine Kategori: Nye køb

 

Der blev gættet på at posen fra Marc By Marc Jacobs gemte på de fine muse-flats, men det var nu en taske i stedet. Nemlig Classic Q Hillier Hobo. Tasken har længe stået på ønskesedlen, og da vi bookede turen til London i august sidste år, besluttede jeg mig for at aflægge Marc Jacobs butikken et besøg for at give mig selv en gave. Turen faldt jo nogenlunde sammen med min 30 års fødselsdag, så det var oplagt at forkæle mig selv lidt:-)

Jeg er så glad for at tasken endelig er min. Den er helt perfekt. Tidløs og klassisk. Rummelig med plads til iPad, pung, kalender osv., og så kan den både bruges over skulderen og i hånden.

Resten af dagens outfit kommer senere. Jeg er på vej ud af døren, da jeg er i bestyrelsen i min (gamle) ejerforening. Idag er der generalforsamling….. og jeg er egentlig allerede lidt sent på den:-)

Print Friendly, PDF & Email

8 thoughts on “Nyt fra Marc by Marc Jacobs

    • Jeg er super glad for den!

      Jeg er faktisk ikke sikker på hvad den koster i DK, men jeg gav ca. 3000 kr. Havde bare sat mig i hovedet at fødselsdagsgaven til mig selv skulle købes i Marc Jacobs butikken i London, så derfor har jeg slet ikke undersøgt priser eller lign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier