Water Front

23.05.2012 af: Tine Kategori: Baby, Dagens

Et billede fra sidste weekend, da vi var med færgen over til mine forældre. Vi havde taget chancen og var kørt til færgen uden reservation. Sådan cirka den eneste gang nogensinde. Og så var det lige den dag, der skulle en masse store lastbiler med. Det betød at vi måtte vente i Spodsbjerg 1 times tid. Heldigvis havde vi madpakke med. Og vi nød lidt solskin på kajen, og lege på legepladsen. Gynger er det helt store hit for tiden.

Lillefisen er efterhånden blevet mere bevidst om sine omgivelser. Hun elsker at kigge på fugle og på vand. Og hun peger efter tingene og siger lyde. Når hun er tørstig bliver der peget på koppen, og når hun vil op, bliver der sagt “aaarp” og rakt hænderne i vejret. Når jeg kommer hjem fra job, bliver jeg mødt af en vinkende og smilende datter i vinduet. Det er da lykke!!

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Water Front

  1. Hvor er I fine!

    ( Og jeg er så forelsket i hendes Hummel bukser, Axels kusine har de samme! Måske man skulle sende bud efter et par i han-udgaven…)

    • Tak;-)

      Bukserne er en gave fra mormor og morfar, som havde dem med hjem fra Mallorca. Min lille nevø fik et par i grønne. De er så fine!

    • Det har udviklet hende så meget at komme i vuggestue. Hun efterligner alle de store børn, så pludselig kan hun mange ting. Det er så sødt at se på:-)

  2. Hæhæ, det første jeg tænkte, da jeg så det billede var altså… “pas da lige lidt på”…. synes du/I stod rigeligt tæt på kanten, dér! Godt, I havde lidt at slå tiden ihjel med, nu hvor båden var fyldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier