Denim skuldre

13.06.2012 af: Tine Kategori: Dagens

Et smil, som blev foreviget før Danmark tabte til Portugal. Øv hvor ærgeligt! Jeg sidder som regel klinet til skærmen, når Danmark spiller. Klubfodbold interesserer mig ikke synderligt, men jeg trækker gerne i den røde trøje når de danske drenge spiller op.

Dagen er dog ikke kun blevet brugt på fodbold, for i eftermiddags fejrede jeg lille nevø, som kom til verden for 1 år siden. Tænk at det allerede er 1 år siden, jeg blev moster. Det er jo slet ikke til at forstå. Og om lidt bliver mig egen tøs 1 år. Det er SLET ikke til at forstå.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 thoughts on “Denim skuldre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier