Dusty Rose

16.06.2012 af: Tine Kategori: Baby, Bloggen, Dagens

Gårsdagens gode vejr indbød til lidt lysere tøj, og derfor fandt jeg en gammel kjole fra New Look frem fra gemmerne. Tror faktisk kun det er anden gang, jeg har den på?!

Jeg beklager at jeg ikke er en ret stabil blogger for tiden. Men nogle dage går alt bare op i familie, job og huslige pligter, og så når jeg ikke at tænde computeren. I kender sikkert det med at have travlt med bare at få hverdagen til at fungere? Sådan har vi det i øjeblikket. Vi drøner hjem fra job for at hente inden vuggestuen lukker, vi skynder os at lave mad inden det er sengetid, og vi suser rundt om aftenen for at holde huset nogenlunde pænt. Og oven i det vil vi jo også gerne se lidt til hinanden uden at det bliver over opvasken eller under tøjvask. Det kræver sin kvinde at være småbørnsmor. Så hatten af for alle mødre (og fædre)!!

Jeg har dog et par gode indlæg i ærmet, så I slipper ikke for mig så let:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier