3 Years

07.09.2012 af: Tine Kategori: Bloggen

Imorgen er det 3 år siden, jeg startede bloggen op. Kan huske at jeg pludselig fik lyst til noget at lave midt i min periode som arbejdsløs. Og bloggen blev mit fristed. Mit holdepunkt midt i en elendig tid. For ja, det var sgu ikke sjovt at sidde arbejdsløs og single i en nyindkøbt lejlighed. Pludselig var på familien på Lolland meget langt væk. Dagene var lange når alle vennerne var på job, og ud over motion, fik jeg rigtigt meget tid til at gå med internettet og bloggen:-)

Bloggen ligner stadig sig selv på mange punkter. Jeg skriver om hvad der foregår i min hverdag, og tager billeder af tøj og nye køb. Præcis som jeg gjorde det for 3 år siden. Og alligevel er der jo sket en del. Se bare her:

 • Jeg er blevet forlovet med den dejligste mand (og mest omsorgsfulde far!)
 • Jeg er blevet mor til en dejlig pige og har en dreng i maven
 • Jeg fik arbejde efter ca. 6 måneder som arbejdsløs, og er stadig i virksomheden
 • Bloggen er rykket fra blogspot til Blog HQ
 • Jeg var bypige i en nybygget lejlighed og bor nu i et gammelt hus på landet
 • Ansigtet og kroppen er blevet rundere, men smilet er blevet bredere:-)

Nogle af jer har sikkert været med fra starten, og andre er kommet til gennem tiden. Jeg takker jer allesammen. Hver og en. Tak for 3 gode år, og forhåbentlig mange flere ud i fremtiden. Håber I vil fortsætte med at følge med i mit eget lille eventyr gennem livet.

TAK

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 thoughts on “3 Years

 1. Stort tillykke med de 3 år og håber på mange år fremover med din blog! Elsker at læse og se billeder herinde af dig, mode, dit smukke pigebarn og er spændt på at se lilledrengen når han kommer ud. Jeg holder netop af at din blog er så nede på jorden og let at relatere til.

  • Tak. Jeg håber netop det skinner igennem at Jeg bare er en helt almindelig pige. For Det er Jeg jo!
   Tak for at du læser med. Det er virkelig værdsat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier