Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Thirteen

13.09.2012 af: Tine Kategori: Baby

Kjole fra Imps & Elfs og sutsko fra Melton

Så er Sofia blevet 13 måneder, og der er fuld fart på den lille tøs. Det ene øjeblik bladrer hun i bøger i stuen og det næste øjeblik er hun ved at tømme skabene i køkkenet;-)

Jeg prøver at følge med hende, men jeg skal ærligt indrømme at mit aktivitetsniveau ikke er, hvad det har været. Voksende mave, fuldtidsjob og en datter på 13 måneder har sat sine spor, og jeg prøver at lege de mere stille lege. Gerne nogle, hvor vi sidder stille. Heldigvis er lillefisen rigtig glad for bøger og puslespil, så på en god dag, kan vi sidde stille i mere end 10 minutter ad gangen!

Selvom det er hårdt, så er det simpelthen så livbeskræftende at min datter gerne vil gå med mig i hånden og “fortælle” mig historier. Det gør hverdagens strabadser det hele værd.

Print Friendly

6 thoughts on “Thirteen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier