Beyonce Love Top

18.10.2012 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Graviditet, Nyt

Den anden dag landede en pose tøj fra Mamalicious i min postkasse. Deriblandt denne dejlige lange jersey top. Den er super lækker at have på. Dejlig blød og med super pasform.

Mit smil skyldes at jeg et par timer forinden, havde tilbragt 30 minutter sammen med lillebror i maven. Vi havde nemlig købt en 3D/4D scanning, og så derfor både film inde fra maven samt hørte verdens bedste lyd – hjertelyd. Skal nok vise jer nogle af de fine billeder i et andet indlæg. Men det tager lidt tid at vælge nogle ud, for han var meget fotogen. Så der er mange gode billeder at vælge imellem.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

8 thoughts on “Beyonce Love Top

 1. Uf hvor er den fin til dig! De har altså bare alt for mange fine ting…

  Glæder mig til at se billeder af lillemanden 🙂

  – Maj 😀

 2. Wow, den er virkelig fin. Ser meget behagelig ud – og klæder dig supergodt.
  Det må være dejligt med lidt nyt tøj i graviditetsgarderoben! Men kan godt forstå du ikke køber så meget nu… Meget af det sidder vel kun pænt på en gravid mave og ikke når man har født?

  • Den er virkelig super behagelig!

   Og nej, graviditetstøj er tit uformeligt uden mave. Og så har man også bare lyst til at komme i lidt andet tøj, når først maven er væk.

  • Tak for de fine ord!! Det betyder rmeget når jeg allerede føler mig tynget af den store mave. Håber de næste 3 måneder går hurtigt:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier