Favoritter under graviditeten

17.10.2012 af: Tine Kategori: Graviditet, Inspiration, Personlig pleje

Jeg har efterhånden udviklet et kærlighedsforhold til en række produkter under mine graviditeter, og tænkte at jeg ville dele nogle af dem med jer. Produkterne er jo ikke forbeholdt gravide, så det er bare med et læse med, hvis man søger lidt inspisration til sine hudplejerutiner.

Stretch Mark Improver fra Body Shop brugte jeg hver dag under sidste graviditet, og jeg fik kun små ubetydelige strækmærker lige omkring navlen. Jeg ved at strækmærker er hormonelt betingede, men jeg vil alligevel anbefale at finde en god creme at smøre maven ind i, så huden er godt gennemfugtet. For det kan vel kun hjælpe på at holde strækmærkerne væk.  Mit maveskind kan godt klø helt vildt om aftenen, og så er det altså lækkert at blive smurt ind i en god creme. Især når man får kæresten til at gøre det:-)

Bio Oil er faktisk en ny investering, og har kun været i brug et par uger. Men jeg havde efterhånden hørt så meget godt om produktet, og måtte selvfølgelig prøve det selv. Jeg bruger det hver aften, og det har lidt samme effekt som ovenstående: det giver fugt. Som bonus dufter det rigtigt godt, og når nu man er igang med maveskindet, så kan ansigtet også lige få en tur. Bio Oil skulle nemlig også være rigtigt godt til pigmentforandringer. Noget som jeg fx har på kinderne.

Neutral Face Wash 0% har jeg før anbefalet. Og den er altså virkelig bare eminent!! Den er let at dosere (også under bruseren), og så skummer den helt perfekt, så man virkelig føler, at den renser ens hud i bund. Wash’en kommer ud som skum, men den bliver lidt tykkere og fløjlsblød, når man fordeler den i ansigtet. Som plus er den uden parabener, farvestoffer og andre tilsætninger, så man med god samvittighed kan smøre den i ansigtet flere gange om dagen.

Nuxe Moisturizing Smooth Cream begyndte jeg at bruge under sidste graviditet, og trods protester fra kæresten om mærkelig duft, så er den stadig i skabet. Cremen fugter uden at fedte, og trænger hurtigt ind i huden. Og så er Nuxe produkter også parabenefrie.

Hvad er jeres favorit plejeprodukter? Det kunne jo være, at jeg skulle udvide min samling:-)

Husk at du kan vinde en lækker top her

 

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

5 thoughts on “Favoritter under graviditeten

 1. Jeg har kigget på Face Wash’en fra neutral længe, men var ikke helt sikker på virkningen. Men nu vil jeg da roligt lægge den i kurven. Har lige fået købt en billig L’oreál cleanser og det føles så fedtet i ansigtet, øv.
  Mit all-time skønhedsprodukt er Lâncome Bocage Deo Roll On. Den er mild og god og gør det den skal! Jeg har ellers prøvet mange deo’er, men den er nu bedst. Køber den nu kun på tilbud, 200 kr. for en deo er liiiige over the top, for mig. Kan som regel fåes til en 100 kr. seddel.

  • Du kan roligt købe Neutral Face Wash’en. Synes faktisk jeg så den på tilbud i denne uge, men kan ikke lige huske hvor?! Men Fakta har den tit til ingen penge.

   Tak for tip med deo’en. Jeg søger faktisk en ny, og vil da helt sikkert kigge efter den, du anbefaler. Har før brugt Clarins’ deo roll on, men gik væk fra den igen. Så lige pt. bruger jeg bare en helt almindelig Sanex.

 2. Jeg bruger også Face Wash fra Neutral, samt deres renseservietter, der gør det hele meget nemmere. 🙂 udover det bruger jeg lige pt enten A-derma epitheliale A.H creme eller Basiron i ansigtet. Til kroppen svinger det imellem øko decubal, purely professionel eller lemon-olie fra Dr.Hauschka. 🙂

  • Jeg har hørt meget godt om den dér A-derma creme, men har aldrig fået taget mig sammen til at købe den. Kunne nemlig læse hos Pudderdåserne at den ikke findes i DK pga. parabener. Så lige nu går jeg nok uden om den selvom min hud godt kunne trænge til en ordentlig gang fugt.

 3. Pingback: Do´s & Dont´s under graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier