Dagens 38+0

30.12.2012 af: Tine Kategori: Dagens, Graviditet, Snik snak

Jeans fra H&M Mama, bluse fra Ichi, cardi fra H&M og wedges fra Ebay

Billedet er fra igår, hvor den stod på frokost hos svigerforældrene. Egentlig burde jeg nok være blevet hjemme, da jeg i fredags måtte et uventet smut forbi fødegangen. Et rutinemæssigt jordemoderbesøg udviklede sig nemlig til et akut besøg på fødegangen, for at få kørt en strimmel. Dvs en CTG undersøgelse for at registrere lillebrors hjertelyd samt sammentrækninger i livmoderen. Heldigvis så alt godt ud, men jordemoderen var urolig for mig og junior, fordi mit blodtryk pludselig var steget voldsomt. Og sammen med 10 dages sygdom, et for stort vægttab hos mig og mindre aktivitet i maven, mente hun det var bedst at blive tjekket, så jeg ikke skulle gå nytåret i møde med bekymringer.

Lige i situationen var det en mærkelig følelse at være på fødegangen igen, men nu er jeg glad for at jeg blev tjekket. Jeg kan nemlig godt mærke at min krop er i undtagelsestilstand og kæmper for at holde sig gående, så det er dejligt nok at vide at lillebror har det godt. Han blev da også vurderet til at have taget på siden sidst, og ifølge jordemoderen vejer han 3300 g.

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Dagens 38+0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier