Almost there

31.12.2012 af: Tine Kategori: Bloggen, Graviditet, Snik snak

Nu er der efterhånden ikke mange timer tilbage af 2012, og jeg vil derfor benytte lejligheden til at sige et stort tak til alle jer, der læser med. Jeg værdsætter hver og en af jer, og jeg glæder mig altid til at finde ud af om der ligger en kommentar eller en mail fra en af jer, når jeg logger på.

Jer, der har fulgt mig gennem den sidste tid, ved at jeg springer ind i 2013 som højgravid. En graviditet, som har fyldt meget i 2012, da den ikke just var planlagt. Jeg var lige kommet tilbage fra barsel med Sofia, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid igen. Og på trods af at lillebror er meget velkommen i familien, så kunne jeg godt have tænkt mig at han havde ventet 1 års tid med at komme. Men jeg tror på at tingene sker af en grund, og det er åbenbart et af mit lodder i livet, at skulle være mor til pseudotvillinger. Noget, som jeg forresten glæder mig meget til. Omend jeg stadig frygter to små børn samtidig, så er jeg sikker på at det nok skal blive godt.

Med disse ord, ønsker jeg jer alle et rigtigt godt nytår – og på gensyn i 2013!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier