Leo jeans fra Mamalicious

16.12.2012 af: Tine Kategori: Dagens, Graviditet

Jeans fra Mamalicious, bluse fra Ichi, bolero fra Vero Moda og wedges fra Ebay

Jeg har endelig haft tid til at rode lidt i nogle af flyttekasserne, og det betød at jeg igen kunne hoppe i mine leo jeans fra Mamalicious, som jeg købte tidligere på året. I dag stod den nemlig på julefrokost med gode venner, så jeg måtte ud af søndagsuniformen aka. jeans og sweater.

Som det sig hør og bør med sådan en julefrokost, så var der oceaner af mad. Og også alt for meget mad. Men der skulle jo nødigt mangle noget!! Jeg fik da også smagt lidt på både tunmousse og frikadeller, men desværre kan jeg godt mærke at mavesækken er under pres, og at der ikke er plads til lige så store portioner som normalt. Men det er vel ikke så sært med under 4 uger til termin.

Deltag i konkurrence om et fint håndsmykke samt en værdikode fra accessories.dk

Print Friendly, PDF & Email

13 thoughts on “Leo jeans fra Mamalicious

  1. Du er så flot gravid, Tine. Det håber jeg også at jeg bliver… 🙂 Rigtig lækkert outfit. Jeg har desværre erfaret at jeg er for stor til Mamalicious’ jeans, det er lidt øv, der er nemlig rigtig mange fine designs. Men jeg må nøjes med deres lækre toppe og langærmede t-shirts, de er også rigtig fine. 4 uger – hold da op, så gik der lige 36 uger, tiden flyver.

    • Mange tak!! På trods af at maven er stor, så er jeg også ganske tilfreds med hvordan graviditetskiloene har fordelt sig. Det sidder mest på maven, heldigvis.

      Lige præcis disse jeans er faktisk ret store i det. Eller der er i hvert fald ret meget stretch i dem. Men ja, deres bluser er så lækre og bløde.

  2. Super flot gravid 🙂
    Næste gang skal vi da have et billede fra siden.
    Håber at du nyder din barsel. Hvad dato har du termin ?

  3. Pingback: Mamalicious pre-spring kollektion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier