Konkurrence – vind accessories

16.12.2012 af: Tine Kategori: Konkurrencer

Denne konkurrence er lavet i samarbejde med accessories.dk, som har været så venlige både at sponsorere et fint håndsmykke og en værdikode på 50 kr til deres webshop.

Jeg har selv handlet hos accessories.dk tidligere. Ja, faktisk kan I vinde præcis samme håndsmykke, som jeg flashede tidligere på året. Jeg er sindssyg glad for mit, og bruger det når jeg lige synes at der mangler det der ekstra. 

Jeg måtte selvfølgelig lige ind og se hvad de havde fået af nye varer siden sidst, og fladt pladask for et par ting. Jeg er især forelsket i det smukke vintage kravesmykke. Tror den vil gøre sig godt til både en hvid skjorte, men også en enkel sort kjole.

Og så måtte statement halskæden også gerne flytte ind hos mig. Jeg har ingen lignende i min smykkesamling,  og jeg synes den er flot uden at være for stor. Tidligere gik jeg meget med lange halskæde, men Sofia kan simpelthen ikke abstrahere fra dem, så måske det kan hjælpe at jeg vælger en kort i stedet for. Det var i hvert fald et forsøg værd, da jeg gerne vil til at bruge lidt smykker igen. Amning hænger dog desværre heller ikke sammen med halskæder, men når den er kort, så kommer den ikke så meget i vejen. Så det burde kunne lade sig gøre at bruge halskæder igen:-)

Nå, men for at komme tilbage til konkurrencen, hvor I kan vinde håndsmykket plus en rabatkode, så skal I bare smide en kommentar til dette indlæg.

Vinderen trækkes lørdag den 22/12-12 kl. 12.

 

Print Friendly, PDF & Email

8 thoughts on “Konkurrence – vind accessories

  1. Pingback: Leo jeans fra Mamalicious

  2. Pingback: Juleoutfit

  3. Pingback: Family Photo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier