I vindueskarmen: Kähler Urbania

06.01.2013 af: Tine Kategori: Baby, Bolig, Nyt

Et billede fra min vindueskarm as we speak. Kæresten er sendt til poker, Sofia sover sødt, og jeg hygger i sofaen med blogs på computeren. I vindueskarmen lyser mine fine nye lyshuse fra Kähler. Fik det ene i julegaver af mine forældre og har byttet mig til det andet.

Jeg har haft den dejligste søndag. Startede med morgenbrød og avislæsing i fred (en luksus med småbørn), og så har jeg leget med dukker med Sofia hele formiddagen. Hun er helt vild med at putte dukkerne i dukkevognen, og går så rundt med den i hele huset, mens hun siger at de sover:-).

I eftermiddags var vi et smut forbi vores nye hjem. Jep, du læste rigtigt! Mellem jul og nytår satte vi nemlig vores underskrift på en købsaftale og pr. 1/2 overtager vi det nye hus i Odense. Og idag var vi altså lige ude at hilse på sælgerne og tage lidt forskellige mål. Glæder mig så meget til endelig at komme ud af flyttekasserne, og den næste måned kan ikke gå hurtigt nok. Ikke at der ikke sker nok i januar med fødsel und alles, men det bliver altså stort at overtage nøglerne til det nye sted. Det sted, vi skal bo som en familie på fire!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

8 thoughts on “I vindueskarmen: Kähler Urbania

    • Ja, der kommer til at ske lidt det næste stykke tid. Jeg håber bare at lillebror bliver et nemt barn, og tager flytningen i stiv arm:-)

  1. Ej, hvor skønt! Det bliver noget af en omgang med hus, barn, flytning osv., men hvor er jeg glad for at høre, at I har fundet huset for jer 🙂 Glæder mig til at se mere!

    • Jeg kan få helt stress af alle de ting, der kommer til at ske. Men det har givet en helt speciel ro i mig, at vi kommer ind i det nye hus så hurtigt. Så kan vi lige som starte på en frisk som den familie, vi nu er/bliver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier