Sofias nytårskjole

03.01.2013 af: Tine Kategori: Baby, Dagens, Konkurrencer

Sofia fik denne fine strikkjole af min moster i julegave. Hun laver simpelthen de fineste kreationer, og derfor var der ingen tvivl om at den skulle i brug nytårsaften. Den er i det blødeste merinould, og med indsyede sorte perler, som fungerer som øjne på de strikkede ugler, som er hele vejen rundt i halsen.

Sofia nød forresten nytårsaften i fulde drag. Hun fik lov til at gå om bord i saltstænger og chips, og var nærmest ikke til at stoppe. Og pandekager med is blev også indtaget med stor nydelse. Og så blev der leget med de andre børn. Hun kom lidt senere i seng end normalt, men desværre sov hun ikke længe dagen efter! Kæresten stod heldigvis op med hende, så jeg kunne få lidt tiltrængt søvn.

Vi er i det hele taget inde i en periode med hende, hvor hun ikke sover ret meget. Især ikke om dagen. Nattesøvnen er nogenlunde stabil med ca. 11 timers søvn. Men om dagen tager hun kun 1 1/2 time i barnevognen. I min verden slet ikke nok for sådan en tumling. Øv! Håber bare det er endnu en fase.

Jeg har trukket vinderen af sangbogen fra ABC leg. Det blev B, som allerede har fået en mail. Stort tillykke og tak til jer andre, som deltog.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier