New House

05.02.2013 af: Tine Kategori: Bolig

20130205-125550.jpg

I fredags overtog vi nøglerne til vores nye hus. Det hus, hvor der er masser af plads til os alle fire, og hvor vi regner med at blive boende indtil vi skal bæres ud;-)

Hele weekenden har kæresten og familien knoklet med at male huset, og igår var vi så forbi for at rengøre de færdige rum. Og samle lidt af de nyindkøbte møbler. Vi glæder os helt sindssygt til at flytte ind, og hvis planen holder kan vi fejre min fødselsdag sidst på måneden i de nye omgivelser. Huset kræver nemlig ikke andet end den førnævnte maling for at være indflytningsklart.

Print Friendly, PDF & Email

10 thoughts on “New House

 1. Wow, hvor må det være skønt at have fået nøglerne til det hjem, der skal danne rammerne om jeres lille familie – nu på 4 🙂 🙂 Tillykke!

 2. Nej hvor ser det fint ud.
  Hvad område/kvarter af Odense er det?
  Skønt når man kan nøjes med at male og så flytte ind.

  … Og forhaven ser dejlig nem ud 🙂

  Kan godt forstå at du glæder dig til at flytte.

  • Det er Odense S. I et rigtigt sølvbryllupskvarter, hvor der er ved at ske udskiftning. Så vi kan forhåbentlig se frem til mange legekammerater om et par år.

   Ja, forhaven er nem. Lige noget for os, som ikke er de store havemennesker.

 3. Tillykke med huset (har jeg vist ikke fået skrevet). det er bare så stor og skønt at stå med nøgler til sit nye hjem 🙂
  det er snart 5 år siden at vi flyttede ind i vores hus, og nyder det stadig dagligt… og elsker at planlægge (og udfører) div små og store projekter 🙂

  Håber det hele flasker sig og i får holdt en skøn fødselsdag

  Knus

  • Tak, Karina. Det er bare en helt speciel følelse at kunne lukke døren efter sig i sit nye hjem, og føle sig sikker på at der nok skal ske mange gode ting i fremtiden.

 4. Stort tillykke med det nye hus 🙂 Det er bare så skønt at flytte i et nyt hus, når man bare ved at det er det helt rigtige! Selvom vi kun har boet i vores i 2 måneder føler jeg som om, jeg har boet her for evigt – det må være et godt tegn 🙂

  Og med 2 små børn er det skønt, at I kun behøver at male!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier