Gellack Nails

17.04.2013 af: Tine Kategori: Nyt, Personlig pleje

I torsdags havde jeg endelig tid til at afprøve Depend Gellack kittet, som jeg fik et gavekort til i fødselsdagsgave. Sættet er en hjemmeversion af den langtisholdbare lakering, som man kan få lavet professionelt flere steder.

Kittet indeholder næsten alt hvad man skal bruge, men man mangler lak og afrens. Jeg havde lidt svært ved at vælge blandt alle de fine lakfarver, men besluttede mig for en ret neutral lak, som får fingrene til at se velplejede ud. Afrens købte jeg ikke, for jeg har læst mig frem til at man kan bruge ren acetone. Så det prøver jeg når den tid kommer.

Påføringen var ret nem. Lakken er nem at arbejde med, og den tørrer flot op. Og lampen, der skal gøre lakken hård, er fin. Hele processen tog ca. 30 minutter, så det er godt givet ud, når ens negle holder sig pæne i 2-3 uger.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 thoughts on “Gellack Nails

  1. Pingback: Shine Bright

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier