Shine Bright

04.05.2013 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Bluse fra H&M og jeans fra Gina Tricot

Gårsdagens power shopping bød også på denne neongule bluse fra H&M. Jeg mangler i den grad ammevenlige sommerbluser, og det er denne perfekt til. Den er nemlig løs i snittet, så fødepøllen dækkes, og så er den dejlig luftig.

Farven er ret iøjenfaldende, men jeg bliver glad i låget af den. Og så passer den jo perfekt til dagens gode vejr, som er blevet nydt i fulde drag. Det er jo næsten helt sommerligt. Dog er jeg endnu ikke så modig at begive mig uden for uden halstørklæde, men på dagens gåtur kunne jeg godt mærke at det snart er tiden.

Jeg er alene hjemme med Anton her til eftermiddag, og forbereder det sidste til barnedåben. Om lidt skal kagen hentes, og i aftens skal neglene have en gang Depend Gellack. Alt tøj osv. er lagt frem, så skulle det umulige ske at begge unger sover længe imorgen, så skal vi ikke stresse alt for meget rundt.

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Shine Bright

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier