Crazy Frog

06.05.2013 af: Tine Kategori: Dagens

Bluse fra Saint Tropez, jeans fra Gina Tricot og flats fra Marc by Marc Jacobs

Det kan aldrig ende godt med et billede taget i frøperspektiv. Dobbelthage og manglende hårtop blev da også resultatet af det forsøg. Men jeg er altså på udkig efter et godt selvudløser-spot i det nye hus – og jeg har tydeligvis ikke fundet det. Derfor må i nøjes med dette ret spøjse billede:-)

Jeg er blevet svært glad for mine gamle jeans fra Gina Tricot. De er købt før mine to graviditeter, og det er måske grunden til min glæde. For selvom maven stikker lidt ud for oven, så kan jeg sagtens være i dem. Jubiii!!! Jeg har det lidt ligesom Miranda i SATC, da hun hopper i sine skinny jeans. Stolt. Rigtig stolt.

Vi havde forresten en rigtig god dåb igår, men mere om det senere. Skal lige finde rundt i de mange hundrede billeder, der blev taget. Og så skal I nok få et indblik i dagen.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Crazy Frog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier