White Top with Pearls

11.05.2013 af: Tine Kategori: Dagens

Et dagens fra igår, hvor vi fejrede min dejlige lillesøster, som blev 28 år. Mine forældre havde taget turen fra Lolland til Fyn, og vi tilbragte derfor det meste af dagen sammen. Det er jo bare med at nyde det, når vi endelig kan se hinanden. Sofia elsker i hvert fald mormor og morfar, og det er dejligt at se at den lange afstand til hverdag ikke påvirker hendes forhold til dem. Vi gør nu også meget ud af at både ringe og face time med dem. Så de siger tit godnat til hende selvom de sidder i en anden landsdel.

Min søster havde lavet god mad, og vi fik både pulled pork og jordbærtærte. Mums. Godt min nye bluse fra H&M kunne skjule maven, for jeg var godt min mæt til sidst. Det er svært at stoppe når maden er så god;-)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier