White blazer

13.05.2013 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Jeg er stor fan af blazere og har dem i alverdens farver. Dog ikke i hvid – før nu altså. Blev nemlig stormende forelsket i denne Minus blazer (eller er det mere en cardigan?!), og trods to små børn, tør jeg godt tage den på til hverdag:-). Kæresten bemærkede ellers at det var meget modigt gjort! Men den overlevede altså både jordbær-, blåbær- og kagespisning.

Jeg ønsker jer alle en god start på ugen. Her står den på besøg af sundhedsplejerske ved middagstid, og i aften skal jeg forkæles lidt hos en kosmetolog. Ahhh…..

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “White blazer

  1. Flot blazer og jeg synes det er sejt, at du tager chancen med hvid… det gjorde jeg først da mine drenge var forholdsvis store… 😉
    Men igen – det er nu ikke fordi de ikke griser nu 😉 og de er 8 og 11 🙂 ha ha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier