Chokorug

13.07.2013 af: Tine Kategori: Mad


Siden Lagkagehuset åbnede her i Odense for en måneds tid siden, har jeg været svært fascineret af deres chokorug boller. Kæresten arbejder ‘desværre’ lige over for butikken, så det er jo let af få adgang til dem, og han har da også haft nogle med hjem en gang eller to:-).

Men jeg tænkte at jeg ville lave mine egne. For det er trods alt billigere, og så havde jeg lige ingredienserne ved hånden.

Jeg snød dog lidt og brugte en rugbrødsblanding fra Amo, fordi jeg ikke lige havde tålmodighed til at vente på en surdej eller på opblødning af kerner… Og ved I hvad? Det fungerede super godt! Så det vil jeg gøre igen. Jeg er ikke overskudsmor med tid til 3 dages forberedelse, så det er bare med at snyde, hvor man kan snyde. Og Amo fungerer ganske godt i denne ‘opskrift’. Amos poser indeholder vist 1 kg mel, og jeg blandede 100 g hakket chokolade i. Dog kan bollerne godt tåle lidt mere, så næste gang fordobler jeg chokoladen. Bollerne er rullet i hakkede hasselnødder. Og nogle er uden, fordi jeg løb tør undervejs.

Hvis I vil give jer i kast med en dej fra bunden, så find den hos Cute Carbs.

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Chokorug

  1. Mums, dem skal jeg helt sikkert prøve! Og jeg kommer også til at ‘snyde’ med en Amo blanding

    • Din store pige vil sikkert elske dem.

      Jeg elsker hjemmebag og går gerne i køkkenet. Men Amos rugbrød smager godt. Så det er et super alternativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier